sâmbătă, 28 august 2010

Catre dragi mei fosti colegi !!!






Nici odata nu mi-a fost dor de voi cum imi este acum . Nici odata nu v-am mai simtit lipsa ca si acum . Imi e dor de voi ... imi e dor de cei patru ani care au trecut mult prea repede peste noi . Imi e dor sa ne facem planuri si iluzii , imi e dor sa ne certam si apoi sa ne impacam .



Imi e dor de pauzele in care mintea noastra zburda vesela pe holul scolii, imi e dor de lucrarile cu note succesive, de la stanga la dreapta sau invers depinde de unde pornea informatia :))..., imi e dor de nebuniile pe care le facea Andrei , de dumele lui Vali , privirea Dorinei si micile noastre aventuri, Anca pentru ca mai mereu ne certam , Cristina ... ea mai mereu era neutra in certurile noastre , Camelia ... de cand cu Marius o pierdusem definitiv, era in alta galaxie . Costel pentru ca era extraterestrul clasei , Cristi ... ce dor imi e sa te mai vad la tabla ,Alex , pentru ca nu era zi sa nu ne certam atunci and veneam acasa ,Gianina ... uff ce mare ai crescut ... ce dor imi e sa ne trimita dirigul in banca sa ne spuna ca avem trei la mate ... Gabi,Georgel,Catali si Nicu ptca in ultimul timp isi faceau orele la biliard , Danut ... saracul cand sa iasa si el la tabla s-a spart:)). Leon ... matematecianul clasei ... Adina si Anutza , ele erau cele mai retrase . Catalinut... era cel mai mic asa ca trebuia sa il iubim ...



Imi lipsiti !!! Chiar daca acum fiecare e pe drumul lui eu va port pe toti in inima ... ati fost si veti ramane cei mai buni colegi .



Va iubesc :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu